Valmentajat

Maria Saarela

Olen määrätietoinen, tarkka, sopivalla tavalla tiukka ja ennen kaikkea ammattitaitoinen valmentaja.

Minulle on kertynyt kokemusta päätoimisena personal trainerina kuusi vuotta, mikä tarkoittaa reilusti yli 5 000 yksilöohjaustuntia. Näkemykseni erilaisten ihmisten kehoista on todella laaja. 

Tulen hyvin toimeen erilaisten persoonallisuuksien kanssa. Vahvuuteni on saada asiakkaat haastamaan itseään ja suoriutumaan yli odotuksien. Suunnittelen asiakkaille mielekkäitä, kehittäviä ja eteenpäin vieviä treenejä. 

Olen päässyt valmentamaan asiakkaita laajalla skaalalla. Valmennettavanani on ollut mm. urheilijoita, elämäntapamuutosasiakkaita ja tietysti ihmisiä, joilla on halu ja motivaatio päästä kuntoon. Tämän lisäksi olen laskenut useita erilaisia ruokavalio-ohjelmia asiakkailleni. Ruokavalioiden tekeminen on tärkeää, sillä 80% tuloksista tehdään keittiössä. 

Olen tällä hetkellä unelma-ammatissani. En osaa kuvitella mitään muuta työtä, joka motivoisi itseäni tällä tavalla. Asiakkaan tavoite on myös minun tavoitteeni.

maria@cmtraining.fi

Asiakkaiden palaute

Marian treeneihin ei kyllästy koskaan. Miten hän onnistuukin sytyttämään liikunnan ilon myös silloin, kun olen aivan poikki. Maria on lempeä ja jämäkkä, antaa tilaa ja haastaa.

Saara, 41

Marian ohjaukset tuo arkeen aina energiaa ja hyvää oloa. Parhaiten olen huomannut kehityksen tasapainon parantumisessa, keskivartalon hallinnassa ja jalkavoimat ovat parantuneet.

Anette, 41

Vaadin itseltäni usein liikaa. Maria vaatii minulta just sen verran kuin on hyvä. Olen kehittynyt urheilijana, kehoni tuntuu ja näyttää upealta, mutta vielä enemmän olen kehittynyt henkisesti. 

Saara, 40

Marian kanssa treenatessa ylittää itsensä joka kerta. Ennen Mariaa junnasin samojen painojen kanssa pitkään ja luulin painojen olevan riittävän raskaat. Ohjauksessa painoja nostettiin reilusti ja kehitys on ollut nousujohteista koko ajan. Aliarvioin oman kehityksen pahasti AEM (=aika ennen Mariaa).

Laura, 28
Christian Olkkola

Olen elämää kokenut valmentaja, joka ottaa asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. 

Valmentajana olen toiminut yli kymmenen vuotta ja yksilöohjaustunteja on kertynyt noin 8 000. Olen saanut olla mukana erilaisissa projekteissa mm. fitnessvalmentajana, eri lajien fysiikkavalmentajana ja kuntoutusprojekteissa. Vahvin osaamisalueeni löytyy ravintopuolelta ja kiinnostus ravintoon juontaa juurensa entisestä ravintolakokin ammatistani.

Rakastan työtäni erittäin paljon ja otan työni hyvin vakavasti. Tässä työssä voin vaikuttaa positiivisesti henkilön fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Näen jokaisen henkilön yksilönä.

Jokaisella meillä on vahvuuksia ja heikkouksia. Erilaiset testit ovat tärkeä osa näiden selvittämisessä. Niillä voidaan kartoittaa asioita, joilla on suuri vaikutus henkilön suorituskykyyn. Testeistä löytyneiden heikkouksien vahvistamisella voidaan lisäksi ennaltaehkäistä esimerkiksi loukkaantumisia.

Kuten Eckhart Tolle toteaa: "Tietoisuus on suurin vaikuttaja muutokseen."

christian@cmtraining.fi

Asiakkaiden palaute

Chrisun kanssa treenaminen on ollut motivoivaa ja tuonut rutiinia treenaamiseen. Tekniikkani on kehittynyt paljon ja tunnen itseni varmemmaksi salilla. Tämän lisäksi on aina kiva lähteä treenaamaan, kun tietää saavansa tehokkaan treenin hyvässä seurassa!

Tove, 22

Olen nyt treenannut Christianin kanssa 8 vuotta, joten todella uskallan suositella hänen palvelujaan. Treeniä säädetään aina tilanteiden mukaan ja vuosia olemme keskittyneet ylläpitämään kropan suht kuosissa. Christian on ihmisenä miellyttävä ja erittäin ammattitaitoinen, joka varmasti osaa ottaa jokaisen asiakkaansa erityistarpeet huomioon eikä runno samalla ohjelmalla kaikkien ihmisten kanssa.

Jenny, 40

Christian on ollut kuluneen vuoden aikana suureksi avuksi. Hän osaa ammattimaisesti analysoida asiakkaan heikot kohdat, kuunnella toiveet ja muokata treenit tämän mukaan. Itse olen kuluneen vuoden aikana saanut tärkeää apua jalkojen linjoihin erilaisissa suoritteissa sekä olkapää vaivaan ohjelman, joka vei lopulta käytännössä kivun kokonaan pois.

Daniel, 20

Mukaan mahtuu paljon treenikertoja, jolloin oon intoa täynnä, mut myös niitä, jolloin tuun salille itkua tihrustaen, kun tuntuu ettei jaksa tai pysty – ei treeniin, eikä koko elämään. On ollut aika ihanaa huomata, miten pikkuhiljaa on kasvanut luottamus siihen, että saan sillonkin tulla, kun olo on veltto.

Elisa, 25

Koen, että Christian välittää aidosti asiakkaistaan ja haluaa tukea hyvinvointiamme kokonaisvaltaisesti. Tiedot, taidot ja kokemus ei siis rajoitu pelkkään treenaamiseen, vaan mukana kulkee aina levon ja ravinnon merkitys osana järkevää tekemistä. On valtava etu kiireisen arjen keskellä, kun saa toteuttaa salilla treenatessa ammattilaisen valmiiksi laatimaa ohjelmaa.

Hanna, 31

Ota yhteyttä

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.