Valmentajat

Maria Bang

Olen määrätietoinen, tarkka, sopivalla tavalla tiukka ja ennen kaikkea ammattitaitoinen valmentaja.

Minulle on kertynyt kokemusta päätoimisena personal trainerina kahdeksan vuotta, mikä tarkoittaa reilusti yli 5 500 yksilöohjaustuntia. Näkemykseni erilaisten ihmisten kehoista on todella laaja. 

Tulen hyvin toimeen erilaisten persoonallisuuksien kanssa. Vahvuuteni on saada asiakkaat haastamaan itseään ja suoriutumaan yli odotuksien. Suunnittelen asiakkaille mielekkäitä, kehittäviä ja eteenpäin vieviä treenejä. 

Olen päässyt valmentamaan asiakkaita laajalla skaalalla. Valmennettavanani on ollut mm. urheilijoita, elämäntapamuutosasiakkaita ja tietysti ihmisiä, joilla on halu ja motivaatio päästä kuntoon. Tämän lisäksi olen laskenut useita erilaisia ruokavalio-ohjelmia asiakkailleni. Ruokavalioiden tekeminen on tärkeää, sillä 80% tuloksista tehdään keittiössä. 

Olen tällä hetkellä unelma-ammatissani. En osaa kuvitella mitään muuta työtä, joka motivoisi itseäni tällä tavalla. Asiakkaan tavoite on myös minun tavoitteeni.

maria@cmtraining.fi

Asiakkaiden palaute

Marian treeneihin ei kyllästy koskaan. Miten hän onnistuukin sytyttämään liikunnan ilon myös silloin, kun olen aivan poikki. Maria on lempeä ja jämäkkä, antaa tilaa ja haastaa.

Saara, 41

Marian ohjaukset tuo arkeen aina energiaa ja hyvää oloa. Parhaiten olen huomannut kehityksen tasapainon parantumisessa, keskivartalon hallinnassa ja jalkavoimat ovat parantuneet.

Anette, 41

Vaadin itseltäni usein liikaa. Maria vaatii minulta just sen verran kuin on hyvä. Olen kehittynyt urheilijana, kehoni tuntuu ja näyttää upealta, mutta vielä enemmän olen kehittynyt henkisesti. 

Saara, 40

Marian kanssa treenatessa ylittää itsensä joka kerta. Ennen Mariaa junnasin samojen painojen kanssa pitkään ja luulin painojen olevan riittävän raskaat. Ohjauksessa painoja nostettiin reilusti ja kehitys on ollut nousujohteista koko ajan. Aliarvioin oman kehityksen pahasti AEM (=aika ennen Mariaa).

Laura, 28

Kiitos. Tapasin sut ekan kerran 2016 Elixia Centrumissa ja must tuntu et heti klikkas jotenkin et ai vitsit miten huikee toi on ja millä intohimolla teet tota työtä.. se huoku susta jo silloin! Vuosia meni täs välissä ku monta kertaa mietin sua et tarttisin sitä sun intoa ja energiaa alkaa rakentaa taas tätä omaa elämää ja tällä kertaa taas vähän niinku nollasta.. ennenku rohkenin sanoa et auta! Mulla on älyttömän huono itsetunto ja aivan hullun paljon kokemuksia repussa, niin hyviä ja huonojakin.. tiedät kyllä! Se oli helmikuun loppupuolta ku pyysin sitä apua ja nyt reilu puol vuotta myöhemmin en voi ku itku silmässä todeta et kyl siel jotain on tapahtunut ja viel on paljon tekemistä.. alkuun en ees nähny mitään eroa näissä kuvissa mut nyt sitä alkaa ehkä vähän kattoo eri taval. en oo päässy treenaamaan tänä aikana just niinku on aluks suunniteltu ja sovittu, välillä se ruokavaliokin on ihan mitä sattuu, ruoka-ajoista puhumattakaan.. mut ku mietin viimistä vuotta niin helvetti et mä oon pärjännyt hyvin! Ja iso kiitos siitä viimeisestä puolesta vuodesta kuuluu sulle, nostit mut takas pinnalle ku meinasin vajota alas.. etävalmennus ja ne fyysiset tapaamiset myöskin on edesauttanut et oon saavuttanut jo tän, en malta oottaa mitä seuraava puol vuos tuo tullessaan 💪🏽✌🏽 eikä tää ollu se pikajuoksu vaan elämäntapamuutos! ❤️

Jenni 35v
Christian Olkkola

Olen elämää kokenut valmentaja, joka ottaa asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. 

Valmentajana olen toiminut yli kaksitoista vuotta ja yksilöohjaustunteja on kertynyt noin 8 000. Olen saanut olla mukana erilaisissa projekteissa mm. fitnessvalmentajana, eri lajien fysiikkavalmentajana ja kuntoutusprojekteissa. Vahvin osaamisalueeni löytyy ravintopuolelta ja kiinnostus ravintoon juontaa juurensa entisestä ravintolakokin ammatistani.

Rakastan työtäni erittäin paljon ja otan työni hyvin vakavasti. Tässä työssä voin vaikuttaa positiivisesti henkilön fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Näen jokaisen henkilön yksilönä.

Jokaisella meillä on vahvuuksia ja heikkouksia. Erilaiset testit ovat tärkeä osa näiden selvittämisessä. Niillä voidaan kartoittaa asioita, joilla on suuri vaikutus henkilön suorituskykyyn. Testeistä löytyneiden heikkouksien vahvistamisella voidaan lisäksi ennaltaehkäistä esimerkiksi loukkaantumisia.

Kuten Eckhart Tolle toteaa: "Tietoisuus on suurin vaikuttaja muutokseen."

christian@cmtraining.fi

Asiakkaiden palaute

Chrisun kanssa treenaminen on ollut motivoivaa ja tuonut rutiinia treenaamiseen. Tekniikkani on kehittynyt paljon ja tunnen itseni varmemmaksi salilla. Tämän lisäksi on aina kiva lähteä treenaamaan, kun tietää saavansa tehokkaan treenin hyvässä seurassa!

Tove, 22

Olen nyt treenannut Christianin kanssa 8 vuotta, joten todella uskallan suositella hänen palvelujaan. Treeniä säädetään aina tilanteiden mukaan ja vuosia olemme keskittyneet ylläpitämään kropan suht kuosissa. Christian on ihmisenä miellyttävä ja erittäin ammattitaitoinen, joka varmasti osaa ottaa jokaisen asiakkaansa erityistarpeet huomioon eikä runno samalla ohjelmalla kaikkien ihmisten kanssa.

Jenny, 40

Christian on ollut kuluneen vuoden aikana suureksi avuksi. Hän osaa ammattimaisesti analysoida asiakkaan heikot kohdat, kuunnella toiveet ja muokata treenit tämän mukaan. Itse olen kuluneen vuoden aikana saanut tärkeää apua jalkojen linjoihin erilaisissa suoritteissa sekä olkapää vaivaan ohjelman, joka vei lopulta käytännössä kivun kokonaan pois.

Daniel, 20

Mukaan mahtuu paljon treenikertoja, jolloin oon intoa täynnä, mut myös niitä, jolloin tuun salille itkua tihrustaen, kun tuntuu ettei jaksa tai pysty – ei treeniin, eikä koko elämään. On ollut aika ihanaa huomata, miten pikkuhiljaa on kasvanut luottamus siihen, että saan sillonkin tulla, kun olo on veltto.

Elisa, 25

Koen, että Christian välittää aidosti asiakkaistaan ja haluaa tukea hyvinvointiamme kokonaisvaltaisesti. Tiedot, taidot ja kokemus ei siis rajoitu pelkkään treenaamiseen, vaan mukana kulkee aina levon ja ravinnon merkitys osana järkevää tekemistä. On valtava etu kiireisen arjen keskellä, kun saa toteuttaa salilla treenatessa ammattilaisen valmiiksi laatimaa ohjelmaa.

Hanna, 31
Anita Kujanen

Reilu kymmenen vuoden valmennuskokemuksen aikana olen saanut ohjata asiakkaitani kohti parempia valintoja, hyvinvointia ja terveyttä.
Omasta urheilutaustaltani löytyy ringetteä, jalkapalloa sekä yleisurheilua. Olenkin ammentanut oppia näistä lajeista omalle valmentajauralleni.

Valmentajana olen positiivinen ja kannustava. Tehtäväni on auttaa sinua päämäärätietoisesti kohti pysyvää muutosta, lähtötasostasi tai tavoitteistasi riippumatta.

Etävalmennuksessa minä opetan sinut tekemään asiat kohti parempaa jaksamista ja vointia.
Ennen online valmennuksen aloitusta toteutan sinulle huolellisen tausta -ja tarvekartoituksen (terveyshistoria, ravitsemus ym). Näiden tietojen pohjalta laadin sinulle yksilöllisen treeni-ja ruokaohjelman.

Lähden koutsaamaan sinua ammattimaisella, mutta rennolla ja inspiroivalla otteella kohti tervellisempää elämäntapaa ja liikunnallisempaa arkeasi.

Tähdätään yhdessä parempaan hyvinvointiin ja liikunnan iloon!

Asiakkaiden palaute

Anita on ihana energinen valmentaja joka tietää mitä tekee ja tekee sen täydellä sydämmellä. Super tsemppaava ja määrätietoinen, juuri sellainen mitä valmentajalta tarvitsee! Treenit on tosi tehokkaita ja intensiivisiä, olen myös oppinut oikeat puhtaat tekniikat liikkeisiin Anitan kanssa. Parasta!!

Roosa 32

Anitan kanssa on ollut aina kiva treenata ja aina on otettu huomioon omat rajoitteet, joita varovasti harjoittelemalla on saatu helpotettua.

Petri 43

Huomioit asiakkaan tilanteen ja lähtökohdat ja pystyt sopeuttamaan valmennuksen henkilön lähtötasoon ja kehitykseen.  Lisäksi pystyt järkevällä tavalla perustelemaan miksi ja miten asioita kannattaa tehdä ja mihin niillä on vaikutusta. Olet myös osannut lukea ainakin minua eli ei liian paljon yhtäaikaa vaan mennä askel kerrallaan eteenpäin. Otetaan ensin liikunta tavaksi elämään ja kiinnitetään muihin osa-alueisiin huomioita myöhemmin. 

Jaana 52
Janne Jylhä

Periaatteenani valmentamisessa on laadukas ohjaus, opettaminen ja asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen prosessi – oli kysymyksessä sitten asiakkaan elämäntaparemontti, kehonmuokkaus tai kilpaurheilu.

Minulla on toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer -koulutuksen lisäksi vuosien varrelta laaja kokemus kilpaurheilusta, monipuolisesta kuntosaliharjoittelusta sekä kamppailulajiharjoittelusta.
Kehoa muokkaava voimaharjoittelu on vahvinta osaamisaluettani saliharjoittelijan valmennuspuolella.

Olen työskennellyt pitkään erityisluokanopettajana ja kouluttajana sekä asiakaspalvelutyössä. Tuon harjoittelutaustani ja työkokemukseni avulla CM Trainig -tiimiin lisää kokemusta etenkin voima- ja kehonmuokkausharjoitteluun.

Asiakkaiden palaute

”Treenit liikkuu paremmin kuin vuosikausiin. Uusi ohjelma on hyvä ja kehitystä on tapahtunut. Salitreeniä sen 3 kertaa viikossa ja uinteja 2-3. Ruokavaliota oon saanut pidettyä mielestäni hyvin. Tää säännöllisen treenaamisen aloittaminen oli kyllä paras päätös aikoihin 💪”

Mikko 46

”Mahtava juttu, meinaan ajattelit asian JUST niinkuinpäässä tällä viikolla pyöritellyt 🤩👍🏻
Tää on kyllä ihan hemmetin hieno homma kun ajatukset kulkee näin hyvin meillä synkassa 👌🏻
Joo kyllä mä oon ihan hemmetin tyytyväinen tähän sun treeni/safka ohjelmaan. On pirun mielenkiintoista nähdä sit joskus lopputulos 😊👌🏻👍🏻
Ja just niinkuin sanoit, jokaiselle pitää räätälöidä oma kaava ja se tulee vaan testaamalla ja kokeilemalla 💪🏻”

Lauri 35

”Alan päästä tästä hommasta kiinni 🤩. Ollaan kai tehty hyvää työtä-, sillä viikon sisällä olen saanut seuraavia huomioita ulkonäöstäni; 'Tykkäsin susta enemmän pyöreämpänä. Eihän tuollaisia edes nää kuin tv:ssä'.
Eräs tuttu: ”Siivotaan äkkiä, että pääset taas bodaamaan".
Ja äsken salin pukkarissa; " Oot sä kilpaurheilija? " 😅😅😅🙌”

Nonna 46

”Huomenta Jylhä.
Mä olen sul ikuisessa kiitollisuuden velassa tiekkö.
Mul näkyy selässäki jo vähä!!
Sä oot niin paras, PARAS!”

Frida 46

”Täs on vielä pelkkä yläkroppatreeni takana ja silti ne ottaa osumaa siinäkin. Mut joo kyl ne on bodaamalla tullut ja jos muistat et sanoin sulle joskus että tee sellainen treeni mulle että 50 metrin päästä vaatteet päällä näkee mitä mä harrastan - niin se on nyt toteutunut 😂. Mulle kommentoidaan siitä jatkuvasti.”

Piritta 45

Iso kiitos sulle kun sä oot tukenut ja valmentanut mua tosi hyvin ja ilman sua en olisi näin hyvässä kunnossa nyt ja näin tyytyväinen itteeni!🥰 Eli kiitos kun autoit mua löytämään itseni ja kivan harrastuksen mulle ja sain elämäni kuntoon!!

Tiia 20

Ota yhteyttä

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.